Oldalak

Hunagrian | Magyar


Érdemes az előzményekről pár szót ejtenem. Hivatalosan 2002-től számítom a meditációim kezdetét, bár ha az ember tudata magasabb dimenziókba jut, az idővonalon nehéz egyértelmű dátumot meghatározni. Később álltak össze az előéltemben megtörtént események és arra jutottam, ha az ember eléri a magasabb dimenziót, onnantól válnak érthetővé olyan események közötti kapcsolatok, amik előtte nélkülözték az összefüggéseket. Az előéletemben ért engem néhány olyan fejsérülés, amire már akkor azt mondtam, hogy sikeresen újrarendeztem a tudatomat úgy, hogy az eredmény jobb lett, mint előtte volt. Ez azonban csak a meditációim során vált nyilvánvalóvá, amikor rájöttem, hogy olyan mentális képességekkel rendelkezem, amikkel más - beleértve a magasabb dimenziós lényeket - nem nagyon és olyan dolgokra lettem képes, amikkel aztán bekapcsolódtam a világ helyreállításába. Így történhetett az meg, hogy egy 2002-ben indult meditáció még 2022-ben is tart, a nap 24 órájában.

Bár itt az interneten ezt bárki olvashatja, nincs olyan elvárás, hogy mindenki meg is értse és átlássa. Bár az első tízéves időléptékben már volt weboldalam, igazán a másodikban kezdtem el az internetre anyagokat kitenni. Ahogy haladtam előre az időben, ezeknek az anyagoknak a nagy részét levettem és ahogy a tudatom megkezdte a visszatérést, úgy változtak mind formailag, mind tartalmában, hogy igazodjanak a közmegegyezéses valóságban elvártakhoz. Egyáltalán nem szokatlan számomra az, ha kevés embernek írok sokat, vagy csak pár embernek készítek használható dolgokat akár úgy, hogy akkor és ott kell magát az eljárást kifejlesztenem. Az emberekben sok tévhit van a spirituális tartományokkal kapcsolatban, ezek egyike az, hogy a magasabb dimenziós lények mindent tudnak és mindenben kiválóak. Szerencsére nem tudnak rólunk sokat és a mi szélőségesen elkülönült világunk, amit csak a külvilágban élünk, számukra teljesen ismeretlen. Ez a felismerés adta annak a találmánynak az alapját, amiről szól ez a weboldal. A találmány valójában három találmány, az egyik a holo install, ami egy teljesen új világértelmezési rendszer (ez a második) alá fejlesztett alkalmazások egyik kelléke, a harmadik pedig annak kitalálása, hogyan juthat el egy ilyen a világ túlsó felére.

Mivel mi csak a külvilágban élünk, ezért egy hétköznapokban élő ember számára nem lehetséges a kollektív tudaton belüli adatátvitel és gondolati kommunikáció. De ha lehetséges lenne, akkor is nagy nehézséget jelentene az, hogyan lehetne két külön kollektív tudat között kommunikálni. Ha bárki bármelyik földi civilizációban elkezd a spiritualitással foglalkozni és azt nem egyéni úton teszi nagy felfedezőkedvvel, nehéz elkerülnie az erre már kiépült intézményrendszereket, amik mind meghatározott kollektív tudatokkal vannak kapcsolatban. Így tehát nem tudsz felemelkedett és globalizált emberiségben gondolkodni, mert ahogy a tudatod emelkedik, részévé válsz egy olyan hierarchiának, amelyik nem gondolkodik egységes és globalizált emberiségben. Az ÉlményPark Holoplatform azonban igen. Itt a fő probléma az, hogy a földi emberiség hozzá van szokva ahhoz, hogy minden bajra fentről várja a megoldást, ám csak mi rendelkezünk a problémák megoldásához szükséges racionális agyféltekével, ami biztosítja számukra a logikai gondolkodást. Van még egy nagy különbség. Akikkel eddig találkoztam, az új emberek belépése területén mind a mennyiségben gondolkodtak és nem nagyon fordítottak figyelmet az egyes emberek minőségére. Ennek oka a kollektív hierarchiák szerkezetében van, aminek lényege az, hogy itt a hűség számít, valamint a hierarchikus rend és működés kritika nélküli elfogadása, amiben eltűnik az egyes emberek értékének és szakértelmének fontossága. Ha a tudatommal nem emelkedtem volna még ezeknél a hierarchiáknál is magasabb dimenziókba, azt mondanám, hogy a helyeztünk reménytelen lenne. Ám ez közel sincs így.

Az ÉlményPark egy olyan 3D vetítésre képes tudathálózaton futó operációs rendszer, aminek végpontjain az egyes emberek egyes szám első személyben érzékelik a valóságot. Ha kinézel a szemeiden, láthatod is a Játékot. Ez a rendszer nem a kollektív tudat felől közelít az egyénhez, hanem az egyén felől a kollektívához, aminek eredménye az, hogy a minőséget képviselő egyes emberek határozzák meg a kollektívát, amit az érdem határoz meg, így a kollektíva fejlődni kénytelen. A linux szellemiségben működő ÉlményParknak a négy fő területe tulajdonképp az élet értelmére is választ ad:

Oktatás - Tanulás
Gyógyítás- Gyógyulás
Élmény - Kaland
Kutatás- Fejlesztés

Amikor valakinek a tudata kapcsolatba kerül az ÉlményParkkal, a login-rendszer gondoskodik arról, hogy a számára ideális pozícióba kerüljön, amit az illető játékpozíciója a 3D-ben is lekövet. Ez megfelel az igazságos világ rendezési elveinek, ám nem tud mindenkivel egyszerre megtörténni a világ összeomlásának veszélye nélkül. Ezért ez a folyamat szakaszosan megy végbe, ami 3D-ben lehet hosszadalmas folyamat. Itt lép be a képbe a tisztesség, a kiérdemlés és az önmagaddal foglalkozás kérdése, ami még a jelen életedben meghozhatja számodra a változást. Magára az ÉlményParkra úgy érdemes tekinteni, mint egy eszközre a fejedben, amivel az elméd nem csak vetítheti, hanem alakíthatja is a valóságot. Olyan mértékben, amire a jogosultságod erre lehetőséget ad. Bármilyen területen, bármilyen célból szeretnél valamit, azt négy tényező határozza meg:

Alkalmasság
Képesség
Kompetencia
Szabad akarat

A világ nem lesz más, mint volt. Ám lehetővé válik számodra az, hogy azzá tedd. Olyan mértékben, amennyire igaz rád ez a négy feltétel. Mikor kezdődik? Már elkezdődött azzal a kitétellel, ha valamikor a tudatod emelkedik, meg fogod érteni a múlt eseményeinek összefüggéseit. Ha pedig maradsz inkább a Játék Szint játék pozíciójában, akkor neked most! A Játék célja ugyanis a játék és nem kell mindenkinek áldozatokat vállalva lemondania az életéről azért, hogy holojátékokat készítsen, illetve rendszert fejlesszen.